HARMONY dušek je visok 22 cm, što Vam osigurava idealnu udobnost vaše spavaće sobe za savršeno prijatan odmor. Osim povećane udobnosti, visina od 22 cm čini ga jednostavnijim za sedenje, ležanje i ustajanje iz kreveta. Zbog izuzetne kombinacije Sky cell pene povećane tvrdoće u kombinaciji sa memory penom i hladno livenom HR penom omogućava opuštanje i prilagodljivost telu. Pritisak tela će se ravnomerno rasporediti po Harmony dušeku, i vaša kičma neće trpeti opterećenja. Streč antibakterijska navlaka 250g/m2 štepana koflinom150g i retexom 17g, sa RSV patent potezačem. koja ce ubrzati vašu cirkulaciju i time uticati na brzo vraćanje izgubljene energije. Navlaka je skidajuća i pere se u mašini na na 40°C.

“Open cell” tehnologija

Pene koje se koriste u proizvodnji Orneo dušeka neprikosnovene su po svom kvalitetu i sve su proizvedene u “open cell” tehnologiji što znači da ove pene imaju izuzetnu sposobnost ventilacije i odlične termičke osobine – vlaga se ne zadržava u njima i pena je negostoljubiva za bakterije i grinje i nemaju konkurenciju kada je reč o elastičnosti, trajnosti i ventiliranosti pene.

Pene se razlikuju po gustini i sirovinskom sastavu. I dok se u najvećem broju dušeka koristi poliuretanska pena (u stvari sunđer) gustine 25 kg/m³, u sastavima Orneo dušeka koriste se pene gustina od 25 kg/m³ pa sve do 65 kg/m³.

HR (High Resilience) PENA

HR pena (high resiliance foam) je poliueretanska pena visoke elastičnosti i dugotrajnosti, proizvedena u “open cell” tehnologiji. Ovakva podloga za spavanje je prijatna jer obezbedjuje odlične mikroklimatske uslove tokom sna. Od svih pena, upravo se HR pena najbrže vraća u prvobitno stanje nakon kompresije.

5 zona udobnosti memo pene

Dušeci sa ovakvim punjenjem pogodni su za osobe sa osetljivom kičmom, kao i za one koji pretežno spavaju na boku. Kod 5- ZONSKOG kornet jezgra od memory pene, mekši su oni delovi gde smo mi najteži, a to su ramena i bokovi, tako da kičma zauzima prirodan položaj.

Dobra visina

Dušek od 22 cm visine čini još lakšim sedenje, ležanje ili ustajanje iz kreveta.

Ljubitelji tvrđeg dušeka

Harmony dušek dizajniran je tako da odgovara svima.Kombinacijom HR pene velike gustine sa sky cell penom velike tvrdoće i memory pene dobili smo savršen spoj.

Namenjen i osobama sa velikom telesnom težinom

Zbog izuzetne kombinacije sky cell pene velike tvrdoće, memory pene sa HR penom omogućava opuštanje i prilagodljivost telu. Pritisak tela će se ravnomerno rasporediti po Harmony dušeku, i vaša kičma neće trpeti opterećenja. Dušek Harmony je namenjen i osobama preko 130 kg telesne težine.

Antibakterijska zaštita

Navlaka ovog dušeka je antibakterijska platno cashmere touch, prednavlaka ,prošiven koflinom 150g i retexom 17. Navlaka je skidajuća.

Harmony dušek je napravljen od vrhunskih materijala:

 • Visina: 22 cm.
 • Memory pena 4016 kornet 5 zona 4 cm.
 • Hladno livena pena HR-3536 profilisana 6 cm.
 • Sky cell tvrda pena EL3550 6 cm.
 • Hladno livena pena HR-3536 profilisana 4 cm.
 • Prednavlaka
 • Streč antibakterijska navlaka 250g/m2 štepana koflinom150g i retexom 17g, sa RSV patent potezačem.

orneo-dusek-harmony

 

Preporučujemo Harmony dušek:

 • Osobama koje žele dušek visokog kvaliteta
 • Osobama kojima je neophodan čvrst i stabilan dušek.
 • Osobama koje pate od bola u leđima i donjem delu leđa
 • Osobama koje preferiraju sedenje i spavanje na tvrđim dušecima
 • Osobama kojima je neophodna optimalna podrška dušeka za svaki deo tela i pravilan položaj kičme
 • Osobama koje pate od bolova u mišićima
 • Osobama koje žele izuzetnu udobnost spavanja na memorijskoj peni uz optimalnu podršku telu
 • Onima koji su skloni alergijama

 

 

 

 

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dušek Harmony“

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena

Dušek Harmony

From: 34,572.00 рсд

Buy now