SEZONSKI POPUST

Ostvarite do 40%

Svaka spavaća soba podrazumeva
kvalitetan i udoban krevet Orneo

 Orneo kreveti od punog drveta odišu jedinstvenim dizajnom,elegancijom i kvalitetom. Veoma su čvrsti i izrazito stabilni. Kreveti Orneo izrađeni su od punog drveta, parene bukve, odličnog kvaliteta. Proces proizvodnje i završna obrada zadovoljavaju najstrože standarde. Izrađujemo krevete samce (singl krevete), krevete na sprat, bračne krevete, krevete sa mehanizmom za podizanje.

Sve krevete izrađujemo u standardnim i vanstandardnim merama.

S obzirom na to da je riječ o punom drvetu da se gotovo svako drvo može preraditi i pretvoriti u namještaj ( u ovom slučaju krevet), ogroman je izbor već kod samog odabira drveta. Ipak, neki od najčešće korišćenih su jela koja je iznimno mekana i svijetla pa se lako uklapa u većinu prostora, hrast koji je nešto skuplji, ali ima posebne šare i uzorke, te brojni drugi kao trešnja, topola, kesten, orah te palisander ili mahagonij kao najčešće korišteno egzotično drvo. Svako od ovih vrsta drveta ima specifične karakteristike; od boje preko elastičnosti, tvrdoće i težine pa kad već jednom odaberete vrstu drveta za izradu svog kreveta, ostaje vam još samo stil i izgled konstrukcije. I u ovom slučaju možete birati od jednostavnih, ravnih linija sa ili bez uzglavlja do bogato urešenih i izrezbarenih kreveta koji podsječaju na barokni stil. U svakom slučaju, gotovo sve što poželite,može biti izvedeno.

U zavisnosti od Vaših potreba možete birati više modela kreveta u singl varijanti tako i u varijanti bračnih kreveta. Pored čvrstine i udobnosti kreveta, bilo da je u pitanju singl krevet, bračni krevet ili francuski ležaj, važno je i da se isprati i estetski efekat, kao i sam dizajn i da vaša soba bude što skladnije uređena. Različiti materijali utiču na raznovrsnost kreveta, a mogu se izraditi od medijapana, punog drveta ili mogu biti tapacirani. Ukoliko se odlučite za krevete od punog drveta možete dobiti garanciju i do 15 godina. Orneo kreveti  odišu jedinstvenim dizajnom,elegancijom i kvalitetom.  Čvrsti i izrazito stabilni. Izrađeni su od punog drveta, parene bukve, odličnog kvaliteta. Proces proizvodnje i završna obrada zadovoljavaju najstrože standarde.

Prednosti:

  • Prirodan materijal
  • Prirodan izgled
  • Čvrstoća
  • Dugovečnost
  • Izbor različitih stilova
  • Mudra investicija

Mane:

  • Nema

Orneo kreveti o kojima sanjate!