SEZONSKI POPUST

Ostvarite do 40%

Naddušeci od pene

Orneo naddušeci od pene prave se od Sky cell pene, Pu pene, lateks pene, memorijske pene, HR (high-resiliance) pene i po kvalitetu materijala i kvalitetu izrade predstavljaju proizvode visokog kvaliteta.

Naddušeci su visine 3,5 cm ili 7 cm, odličan su izbor za dodatnu udobnost dušeka, dok se naddušek debljine 7 cm može koristiti i kao prenosni dušek.

Naddušek je idealan kako biste osigurali da dušek traje što duže i kao zaštita od oštećenja i trošenja. Naddušek se obično koristi kao zaštitni sloj preko dušeka sa ramom, sa oprugama ili od pene. Upotrebom naddušeka čuva se oblik dušeka,

Ove pene imaju izuzetnu sposobnost ventilacije, odnosno izvanredno dišu, kao i odlične termičke osobine – vlaga se ne zadržava u njima i pena je negostoljubiva za bakterije i grinje.

Shodno gustini pene koja se koristi mogu se napraviti razne kombinacije pena i samim tim uraditi odgovarajući dušek za svakoga. Na dušecima od pene tačka rasterećenja ne postoji, već pena rasterećuje od pritiska u svakom dodirnom mestu sa telom. Tačkasta elastičnost i mogućnost savršenog prilagođavanja pene je ono što ih čini superiorno udobnijim u odnosu na druge dušeke. Osim tačkaste elastičnosti postoje još neke prednosti u odnosu na druge dušeke.

Pene su neuporedivo lakše, a to pojednostavnjuje manipulaciju (okretanje, transport, ćišćenje…).

Orneo naddušeci od pene dolaze sa navlakama koje se mogu skinuti i oprati. To je veoma važno jer se na taj način predupređuju i ublažavaju simtomi alergije na grinje i kućnu prašinu. 

U našoj ponudi su naddušeci od najmekših do najtvrđih.

PREDNOSTI DUŠEKA OD PENE

  • Prilagođavaju se obliku tela
  • Ravnomerno raspoređuju težinu tela
  • Okrepljujući san, bez bolova u leđima
  • Pene su neuporedivo lakše, a to pojednostavnjuje manipulaciju (okretanje, transport, ćišćenje…)
  • Može se  birati: sastav, visina, širina
  • Elastičnost i prozračnost
  • Otporni su na insekte, gljivice i grinje čime olakšava disanje osobama koje pate od astme i alergija
  • Skidajuće antibakterijske navlake

MANE DUŠEKA OD PENE

  • Nisu toliko dugotrajni

Orneo naddušeci o kojima sanjate!

Top 5 DUŠEKA

Dušeci od PENE

Image hover effect image

Dušeci od pene

Dušeci sa DŽEPIČASTIM JEZGROM